Aanbouw/uitbouw

Creëer meer ruimte en waarde met onze aan- en uitbouwprojecten.

10 jaar garantie

1000+ tevreden klanten

25+ werknemers

Indoor architect

Aanbouw: Een Nieuwe Dimensie aan uw Woning

Een aanbouw kan de perfecte oplossing zijn als u meer ruimte nodig heeft maar niet wilt verhuizen. Een extra kamer, een uitgebreide keuken of een nieuwe badkamer: de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Warm Totaalbouw zijn we specialisten in het realiseren van kwalitatieve en functionele aanbouwprojecten die voldoen aan uw wensen en eisen.

Offerte aanvragen

Uitbouw: Maximale Ruimte, Minimale Overlast

Wilt u meer leefruimte creëren zonder de structuur van uw woning drastisch te veranderen? Een uitbouw kan een waardevolle toevoeging zijn. Dit is een uitstekende manier om bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken uit te breiden. Warm Totaalbouw hanteert efficiënte bouwmethodes die de overlast tot een minimum beperken, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe ruimte.

Offerte aanvragen

Waarom al 1000+ klanten jou voor gingen

Gemiddeld geven onze klanten warmtotaalbouw een 9,2.
"Top ervaring gehad met Warm Totaalbouw. Het zijn vakbekwame mensen die weten waar ze over praten en komen met goed advies. Ons dak lag er in mum van tijd af en heel netjes op. Denken mee en werken alles heel keurig af. Aanraader!"
APJ Van Rijn
"Het team van Warm Totaalbouw was erg professioneel en behulpzaam. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden en hebben al onze wensen ingewilligd. De renovatie verliep voorspoedig en zonder problemen."
Leon Van Grunsven
"Ze hebben onze badkamer gerenoveerd , vloerverwarming geplaatst op de gehele beneden verdieping , een uitbouw geplaatst en onze woning voorzien van nieuw stuc en schilderwerk. 👍"
Jawad Alsehnawi
"Warm Totaalbouw heeft onlangs een volledige dakrenovatie bij ons uitgevoerd. We waren erg onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap.  We zijn erg blij met het resultaat en zouden Warm Totaalbouw zeker aanbevelen aan anderen."
Ragheb lana
"Warm totaalbouw heeft bij ons een nieuwe aanbouw geplaatst en ze hebben onze woning volledig gestuct en geschilderd. De badkamer is volledig gerenoveerd. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf"
Britt Van Grunsven
"Warm totaalbouw heeft in maart onze woning volledig gerenoveerd , we hadden een opknap huis gekocht en daar hebben we goede hulp bij gekregen. Ze schakelen snel en bieden goede hulp in het meedenken naar de goede oplossing."
E C
"Vanwege omstandigheden kwamen we niet verder dan een verkennend traject, maar daarin viel vooral de goede communicatie met Rafe top!  Complimenten!"
P.M. Klaver
"Vorig jaar heeft 'Warm totaalbouw' een prachtige uitbouw bij ons geleverd, en we zijn er tot op heden blij mee!"
LifeWidth D&C

Serre Aanbouw: Breng de Buitenwereld Binnen

Met een serre aanbouw combineert u het beste van beide werelden: het comfort van binnen en het gevoel van buiten. Een serre biedt u de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van natuurlijk licht en een open uitzicht, terwijl u comfortabel binnen zit. Of u nu een klassieke of moderne serre wilt, Warm Totaalbouw heeft de ervaring en de expertise om uw droom serre te realiseren.

Offerte aanvragen

Waarom Kiezen voor Warm Totaalbouw?

Of u nu kiest voor een aanbouw, een uitbouw of een serre aanbouw, Warm Totaalbouw staat garant voor hoge kwaliteit, vakmanschap en een efficiënt bouwproces. We luisteren zorgvuldig naar uw wensen en adviseren u over de beste oplossingen voor uw situatie.

Offerte aanvragen

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte offerte voor uw project? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij garanderen dat u binnen één werkdag een persoonlijk afgestemde offerte ontvangt, volledig aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken.

Formulier ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Custom CSS

Bekijk ook onze andere diensten

<-

->

Dakreparatie

Bekijk ->

Dakisolatie

Bekijk ->

Dakrenovatie

Bekijk ->

Warmtepomp installatie

Bekijk ->

Zonnepanelen

Bekijk ->

Renovatie

Bekijk ->

Dakwerkzaamheden

Bekijk ->

Prefab

Bekijk ->

Stucwerk/afbouw

Bekijk ->

Advies

Bekijk ->