Dakwerkzaamheden

Bescherm uw huis met professionele dakreparatie en -onderhoud.

10 jaar garantie

1000+ tevreden klanten

25+ werknemers

Indoor architect

Uitgebreide Dakwerkzaamheden bij Warm Totaalbouw

Het dak is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van elk gebouw. Het biedt bescherming tegen weer en wind, en draagt bij aan het algemene comfort en de energie-efficiëntie van uw huis of kantoor. Warm Totaalbouw is uw go-to partner voor alle soorten dakwerkzaamheden. Onze uitgebreide diensten variëren van preventief onderhoud tot volledige dakrenovaties, en alles daartussenin.

Offerte aanvragen

Vakkundige Dakrenovaties

Het kan zijn dat uw dak in de loop der jaren tekenen van slijtage vertoont. Of misschien wilt u gewoon uw dak een modernere uitstraling geven. In beide gevallen zijn dakrenovaties een uitstekende optie. Warm Totaalbouw heeft jarenlange ervaring met het renoveren van diverse soorten daken. We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om uw dak niet alleen mooi, maar ook duurzaam en functioneel te maken.

Offerte aanvragen

Waarom al 1000+ klanten jou voor gingen

Gemiddeld geven onze klanten warmtotaalbouw een 9,2.
"Top ervaring gehad met Warm Totaalbouw. Het zijn vakbekwame mensen die weten waar ze over praten en komen met goed advies. Ons dak lag er in mum van tijd af en heel netjes op. Denken mee en werken alles heel keurig af. Aanraader!"
APJ Van Rijn
"Het team van Warm Totaalbouw was erg professioneel en behulpzaam. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden en hebben al onze wensen ingewilligd. De renovatie verliep voorspoedig en zonder problemen."
Leon Van Grunsven
"Ze hebben onze badkamer gerenoveerd , vloerverwarming geplaatst op de gehele beneden verdieping , een uitbouw geplaatst en onze woning voorzien van nieuw stuc en schilderwerk. 👍"
Jawad Alsehnawi
"Warm Totaalbouw heeft onlangs een volledige dakrenovatie bij ons uitgevoerd. We waren erg onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap.  We zijn erg blij met het resultaat en zouden Warm Totaalbouw zeker aanbevelen aan anderen."
Ragheb lana
"Warm totaalbouw heeft bij ons een nieuwe aanbouw geplaatst en ze hebben onze woning volledig gestuct en geschilderd. De badkamer is volledig gerenoveerd. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf"
Britt Van Grunsven
"Warm totaalbouw heeft in maart onze woning volledig gerenoveerd , we hadden een opknap huis gekocht en daar hebben we goede hulp bij gekregen. Ze schakelen snel en bieden goede hulp in het meedenken naar de goede oplossing."
E C
"Vanwege omstandigheden kwamen we niet verder dan een verkennend traject, maar daarin viel vooral de goede communicatie met Rafe top!  Complimenten!"
P.M. Klaver
"Vorig jaar heeft 'Warm totaalbouw' een prachtige uitbouw bij ons geleverd, en we zijn er tot op heden blij mee!"
LifeWidth D&C

Onderhoud is Behoud: Dakonderhoud bij Warm Totaalbouw

Regelmatig dakonderhoud kan problemen in de toekomst voorkomen en de levensduur van uw dak verlengen. Van het verwijderen van mos en vuil tot het controleren van de dakbedekking en dakgoten, Warm Totaalbouw zorgt voor grondig dakonderhoud zodat u zorgeloos kunt wonen of werken. We maken een uitgebreid onderhoudsplan dat is afgestemd op uw specifieke daktype en de staat waarin het zich bevindt.

Offerte aanvragen

Traditioneel en Betrouwbaar: Het Pannendak

Het pannendak is een van de meest traditionele daktypen in Nederland en blijft populair door zijn tijdloze schoonheid en betrouwbaarheid. Of u nu uw bestaande pannen dak wilt laten renoveren of een geheel nieuw pannen dak wilt laten plaatsen, Warm Totaalbouw heeft de expertise en ervaring om deze taak uit te voeren. We bieden verschillende soorten dakpannen aan, variërend van keramisch tot beton, om aan uw esthetische en functionele eisen te voldoen.

Offerte aanvragen

Moderne Oplossingen: Bitumen Daken

Bitumen daken zijn een moderne, veelzijdige keuze voor platte of licht hellende daken. Warm Totaalbouw heeft uitgebreide ervaring met het installeren en onderhouden van bitumen daken. We gebruiken hoogwaardige bitumenmaterialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en een lange levensduur garanderen. Of u nu een nieuw bitumen dak wilt of uw bestaande bitumen dak wilt laten renoveren, wij hebben de vaardigheden en het materiaal om aan uw behoeften te voldoen. Warm Totaalbouw staat voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid in alle dakwerkzaamheden die we aanbieden. Van dakrenovaties en dakonderhoud tot specialistische projecten voor pannendaken en bitumen daken, we hebben de kennis en ervaring om een hoogwaardige service te bieden die aan uw verwachtingen voldoet en deze vaak zelfs overtreft.

Offerte aanvragen

Professionele Daklekkage Reparatie door Warm totaalbouw

Heeft u last van daklekkage? Warm Totaalbouw is uw betrouwbare partner voor het snel en effectief oplossen van alle soorten daklekkages. Ons ervaren team van specialisten gebruikt de nieuwste technieken om daklekkages snel te detecteren en te repareren. Bij Warm Totaalbouw staan we garant voor kwaliteit en duurzaamheid in onze reparaties, waardoor uw dak weer jarenlang mee kan. Of het nu gaat om een kleine lekkage of een groot probleem, Warm Totaalbouw biedt altijd een passende en betaalbare oplossing. Neem contact met ons op voor snelle hulp bij daklekkage. Uw dak, onze zorg!

Offerte aanvragen

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte offerte voor uw project? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij garanderen dat u binnen één werkdag een persoonlijk afgestemde offerte ontvangt, volledig aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken.

Formulier ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Custom CSS

Bekijk ook onze andere diensten

<-

->

Dakreparatie

Bekijk ->

Dakisolatie

Bekijk ->

Dakrenovatie

Bekijk ->

Warmtepomp installatie

Bekijk ->

Zonnepanelen

Bekijk ->

Renovatie

Bekijk ->

Prefab

Bekijk ->

Aanbouw/uitbouw

Bekijk ->

Stucwerk/afbouw

Bekijk ->

Advies

Bekijk ->