Stucwerk/afbouw

Perfecte afwerking voor elk interieur met deskundig stuc- en afbouwwerk.

10 jaar garantie

1000+ tevreden klanten

25+ werknemers

Indoor architect

Een Strakke Afwerking Begint met Goed Stucwerk

Stucwerk is veel meer dan alleen maar een laagje pleister op de muur. Het vormt de basis van uw interieur en heeft een grote invloed op de uitstraling van uw ruimte. Of het nu gaat om het stucen van muren, het plafond, of gespecialiseerde klussen zoals metalstuc en buitenstucwerk, Warm Totaalbouw levert vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen

De Basis: Voorstrijk Stucwerk en Stucen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom is een goed voorstrijk stucwerk essentieel voor een duurzaam en mooi eindresultaat. Dit zorgt voor een optimale hechting van het stucmateriaal aan de ondergrond, wat vooral belangrijk is als u wilt dat uw muur stucen of plafondstukken goed uitpakt.

Offerte aanvragen

Waarom al 1000+ klanten jou voor gingen

Gemiddeld geven onze klanten warmtotaalbouw een 9,2.
"Top ervaring gehad met Warm Totaalbouw. Het zijn vakbekwame mensen die weten waar ze over praten en komen met goed advies. Ons dak lag er in mum van tijd af en heel netjes op. Denken mee en werken alles heel keurig af. Aanraader!"
APJ Van Rijn
"Het team van Warm Totaalbouw was erg professioneel en behulpzaam. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden en hebben al onze wensen ingewilligd. De renovatie verliep voorspoedig en zonder problemen."
Leon Van Grunsven
"Ze hebben onze badkamer gerenoveerd , vloerverwarming geplaatst op de gehele beneden verdieping , een uitbouw geplaatst en onze woning voorzien van nieuw stuc en schilderwerk. šŸ‘"
Jawad Alsehnawi
"Warm Totaalbouw heeft onlangs een volledige dakrenovatie bij ons uitgevoerd. We waren erg onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap. Ā We zijn erg blij met het resultaat en zouden Warm Totaalbouw zeker aanbevelen aan anderen."
Ragheb lana
"Warm totaalbouw heeft bij ons een nieuwe aanbouw geplaatst en ze hebben onze woning volledig gestuct en geschilderd. De badkamer is volledig gerenoveerd. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf"
Britt Van Grunsven
"Warm totaalbouw heeft in maart onze woning volledig gerenoveerd , we hadden een opknap huis gekocht en daar hebben we goede hulp bij gekregen. Ze schakelen snel en bieden goede hulp in het meedenken naar de goede oplossing."
EĀ C
"Vanwege omstandigheden kwamen we niet verder dan een verkennend traject, maar daarin viel vooral de goede communicatie met Rafe top! Ā Complimenten!"
P.M. Klaver
"Vorig jaar heeft 'Warm totaalbouw' een prachtige uitbouw bij ons geleverd, en we zijn er tot op heden blij mee!"
LifeWidth D&C

Verschillende Soorten Stucwerk

Of u nu gaat voor een traditioneel gestucte muur, of voor gespecialiseerd stucwerk zoals metalstuc voor een bijzondere uitstraling, wij hebben de expertise in huis. Badkamer stucen is ook een vak apart, gezien de hoge eisen aan vochtbestendigheid. Daarom gebruiken wij speciale technieken en materialen om te zorgen voor een waterdicht resultaat.

Offerte aanvragen

Stucwerk Reparatie: Ongelukje gehad? Wij Lossen Het Op

Scheuren in het stucwerk, vochtplekken of andere schade? Geen probleem. Warm Totaalbouw is ook uw specialist voor stucwerk reparatie. Wij zorgen ervoor dat uw muren en plafonds er weer als nieuw uitzien.

Offerte aanvragen

Buitenstucwerk: Een Frisse Look voor uw Gevel

De buitenkant van uw huis is minstens zo belangrijk als de binnenkant. Daarom bieden we ook buitenstucwerk aan, voor een fraaie en beschermende afwerking van uw gevel.

Offerte aanvragen

Aanvullende Diensten: PVC Vloeren en Stucwerk Schilderen

Bij Warm Totaalbouw kunt u ook terecht voor andere afwerkingen zoals PVC vloeren, die uitstekend combineren met ons stucwerk. Na het stucen kan stucwerk schilderen de finishing touch zijn die uw ruimte helemaal af maakt.

Offerte aanvragen

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte offerte voor uw project? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij garanderen dat u binnen Ć©Ć©n werkdag een persoonlijk afgestemde offerte ontvangt, volledig aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken.

Formulier ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Custom CSS

Bekijk ook onze andere diensten

<-

->

Dakreparatie

Bekijk ->

Dakisolatie

Bekijk ->

Dakrenovatie

Bekijk ->

Warmtepomp installatie

Bekijk ->

Zonnepanelen

Bekijk ->

Renovatie

Bekijk ->

Dakwerkzaamheden

Bekijk ->

Prefab

Bekijk ->

Aanbouw/uitbouw

Bekijk ->

Advies

Bekijk ->