Advies

Deskundig bouwadvies op maat voor uw projectplanning en -uitvoering.

10 jaar garantie

1000+ tevreden klanten

25+ werknemers

Indoor architect

Persoonlijk Architectuuradvies: Uw Wensen Perfect Vertaald

Wanneer het aankomt op het realiseren van uw droomproject, begrijpen we bij Warm Totaalbouw dat iedereen unieke wensen en eisen heeft. Onze architect brengt uw wensen zorgvuldig in kaart en vertaalt deze naar een ontwerp, dat vervolgens gedetailleerd wordt uitgewerkt. Hieronder beschrijven we dit proces in acht duidelijke stappen.

Offerte aanvragen

Werkwijze

1. Inleidende Gesprekken De architect houdt inleidende gesprekken met u om een diepgaand inzicht te krijgen in uw behoeften en wensen. Dit omvat onder andere het bespreken van het beoogde gebruik van uw aanbouw, de gewenste stijl, het aantal kamers, de grootte en de locatie, alsook eventuele specifieke vereisten die u heeft. 2. Programma van Eisen Na de gesprekken stelt onze architect een gedetailleerd programma van eisen op. Dit dient als leidraad voor het ontwerpproces en omvat alle functionele en esthetische vereisten van uw project.

Offerte aanvragen

Waarom al 1000+ klanten jou voor gingen

Gemiddeld geven onze klanten warmtotaalbouw een 9,2.
"Top ervaring gehad met Warm Totaalbouw. Het zijn vakbekwame mensen die weten waar ze over praten en komen met goed advies. Ons dak lag er in mum van tijd af en heel netjes op. Denken mee en werken alles heel keurig af. Aanraader!"
APJ Van Rijn
"Het team van Warm Totaalbouw was erg professioneel en behulpzaam. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden en hebben al onze wensen ingewilligd. De renovatie verliep voorspoedig en zonder problemen."
Leon Van Grunsven
"Ze hebben onze badkamer gerenoveerd , vloerverwarming geplaatst op de gehele beneden verdieping , een uitbouw geplaatst en onze woning voorzien van nieuw stuc en schilderwerk. šŸ‘"
Jawad Alsehnawi
"Warm Totaalbouw heeft onlangs een volledige dakrenovatie bij ons uitgevoerd. We waren erg onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap. Ā We zijn erg blij met het resultaat en zouden Warm Totaalbouw zeker aanbevelen aan anderen."
Ragheb lana
"Warm totaalbouw heeft bij ons een nieuwe aanbouw geplaatst en ze hebben onze woning volledig gestuct en geschilderd. De badkamer is volledig gerenoveerd. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf"
Britt Van Grunsven
"Warm totaalbouw heeft in maart onze woning volledig gerenoveerd , we hadden een opknap huis gekocht en daar hebben we goede hulp bij gekregen. Ze schakelen snel en bieden goede hulp in het meedenken naar de goede oplossing."
EĀ C
"Vanwege omstandigheden kwamen we niet verder dan een verkennend traject, maar daarin viel vooral de goede communicatie met Rafe top! Ā Complimenten!"
P.M. Klaver
"Vorig jaar heeft 'Warm totaalbouw' een prachtige uitbouw bij ons geleverd, en we zijn er tot op heden blij mee!"
LifeWidth D&C

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte offerte voor uw project? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij garanderen dat u binnen Ć©Ć©n werkdag een persoonlijk afgestemde offerte ontvangt, volledig aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken.

Formulier ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Custom CSS

Bekijk ook onze andere diensten

<-

->

Dakreparatie

Bekijk ->

Dakisolatie

Bekijk ->

Dakrenovatie

Bekijk ->

Warmtepomp installatie

Bekijk ->

Zonnepanelen

Bekijk ->

Renovatie

Bekijk ->

Dakwerkzaamheden

Bekijk ->

Prefab

Bekijk ->

Aanbouw/uitbouw

Bekijk ->

Stucwerk/afbouw

Bekijk ->