Renovatie

Transformeer uw ruimte met onze uitgebreide renovatiediensten.

10 jaar garantie

1000+ tevreden klanten

25+ werknemers

Indoor architect

Uitgebreide Renovatie Diensten bij Warm Totaalbouw

Een renovatie is meer dan een simpel klusje. Het is een project dat veel planning, expertise en vakmanschap vereist. Daarom is het essentieel om te kiezen voor een bedrijf dat deze kwaliteiten in huis heeft. Bij Warm Totaalbouw gaan we verder dan alleen het esthetische aspect van renovatie. We kijken naar de structuur, het gebruik van de ruimte en hoe we energie-efficiëntie en duurzaamheid kunnen integreren in onze projecten. Dit betekent dat we naast het verbeteren van het uiterlijk van uw huis, ook aanzienlijke verbeteringen aanbrengen in de functionaliteit ervan.

Offerte aanvragen

Trap renovatie voor Veiligheid en Uitstraling

De trap in uw huis is niet zomaar een opstap naar een andere verdieping; het is een integraal onderdeel dat zowel functioneel als esthetisch belangrijk is. Door de jaren heen kan slijtage ervoor zorgen dat uw trap niet meer veilig is, en dat kan risico’s met zich meebrengen. We gebruiken hoogwaardige materialen om de trap te renoveren, zodat hij niet alleen voldoet aan de veiligheidsnormen maar ook past bij het interieur van uw huis. We overleggen met u over ontwerpkeuzes en zorgen dat de vernieuwde trap een aanwinst is voor uw huis.

Offerte aanvragen

Waarom al 1000+ klanten jou voor gingen

Gemiddeld geven onze klanten warmtotaalbouw een 9,2.
"Top ervaring gehad met Warm Totaalbouw. Het zijn vakbekwame mensen die weten waar ze over praten en komen met goed advies. Ons dak lag er in mum van tijd af en heel netjes op. Denken mee en werken alles heel keurig af. Aanraader!"
APJ Van Rijn
"Het team van Warm Totaalbouw was erg professioneel en behulpzaam. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden en hebben al onze wensen ingewilligd. De renovatie verliep voorspoedig en zonder problemen."
Leon Van Grunsven
"Ze hebben onze badkamer gerenoveerd , vloerverwarming geplaatst op de gehele beneden verdieping , een uitbouw geplaatst en onze woning voorzien van nieuw stuc en schilderwerk. 👍"
Jawad Alsehnawi
"Warm Totaalbouw heeft onlangs een volledige dakrenovatie bij ons uitgevoerd. We waren erg onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap.  We zijn erg blij met het resultaat en zouden Warm Totaalbouw zeker aanbevelen aan anderen."
Ragheb lana
"Warm totaalbouw heeft bij ons een nieuwe aanbouw geplaatst en ze hebben onze woning volledig gestuct en geschilderd. De badkamer is volledig gerenoveerd. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf"
Britt Van Grunsven
"Warm totaalbouw heeft in maart onze woning volledig gerenoveerd , we hadden een opknap huis gekocht en daar hebben we goede hulp bij gekregen. Ze schakelen snel en bieden goede hulp in het meedenken naar de goede oplossing."
E C
"Vanwege omstandigheden kwamen we niet verder dan een verkennend traject, maar daarin viel vooral de goede communicatie met Rafe top!  Complimenten!"
P.M. Klaver
"Vorig jaar heeft 'Warm totaalbouw' een prachtige uitbouw bij ons geleverd, en we zijn er tot op heden blij mee!"
LifeWidth D&C

Badkamer Renovatie voor Luxe en Comfort

De badkamer speelt een centrale rol in ons dagelijks leven. Het is de plek waar we de dag beginnen en waar we tot rust komen na een lange werkdag. Daarom verdient uw badkamer een design dat luxe en comfort combineert. We bieden een uitgebreide reeks badkamer renovatie diensten, van het vernieuwen van sanitair tot het installeren van vloerverwarming en moderne douchesystemen. We kunnen ook ruimtes volledig herontworpen om een efficiënte indeling en optimale opbergruimte te creëren.

Offerte aanvragen

Keuken Renovatie voor Functionaliteit en Stijl

De keuken is het centrale punt in veel huizen. Het is niet alleen een plek om te koken, maar vaak ook de plek waar families samenkomen om te eten en te praten. Daarom is een efficiënte en stijlvolle keuken van groot belang. We zijn gespecialiseerd in het volledig transformeren van keukens, van het installeren van nieuwe kasten en werkbladen tot het integreren van de nieuwste keukenapparatuur. We kunnen ook innovatieve oplossingen bieden voor ruimtebesparing en energie-efficiëntie.

Offerte aanvragen

Toilet Renovatie voor Hygiëne en Design

Het toilet is misschien een kleine ruimte, maar het is een essentieel onderdeel van elk huis. Een verouderd toilet kan leiden tot allerlei problemen, van sanitair tot hygiëne. Daarom omvat onze toiletrenovatie service een grondige aanpak die gaat van het vervangen van oude toiletpotten en spoelsystemen tot het opnieuw betegelen van vloeren en wanden. Wij zorgen ervoor dat uw toilet niet alleen functioneel is, maar ook een aangename ruimte waar u zich op uw gemak voelt. Door de jaren heen hebben we bij Warm Totaalbouw talloze renovatieprojecten met succes afgerond. Onze gecombineerde ervaring en expertise zorgen ervoor dat elk project dat we aannemen niet alleen aan de wensen van onze klanten voldoet, maar deze vaak zelfs overtreft. Wanneer u kiest voor Warm Totaalbouw, kiest u voor kwaliteit, efficiëntie en een tevredenstellend eindresultaat.

Offerte aanvragen

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte offerte voor uw project? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij garanderen dat u binnen één werkdag een persoonlijk afgestemde offerte ontvangt, volledig aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken.

Formulier ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Custom CSS

Bekijk ook onze andere diensten

<-

->

Dakreparatie

Bekijk ->

Dakisolatie

Bekijk ->

Dakrenovatie

Bekijk ->

Warmtepomp installatie

Bekijk ->

Zonnepanelen

Bekijk ->

Dakwerkzaamheden

Bekijk ->

Prefab

Bekijk ->

Aanbouw/uitbouw

Bekijk ->

Stucwerk/afbouw

Bekijk ->

Advies

Bekijk ->