Dakrenovatie

Warm Totaalbouw, specialist in het renoveren van bitumen en pannendaken

10 jaar garantie

1000+ tevreden klanten

25+ werknemers

Indoor architect

Dakpannen vervangen en isoleren

Laat de dakpannen vervangen door een ervaren specialist. We hebben tal van daken geplaatst en zijn bovendien gespecialiseerd in het verdichten en renoveren van zowel platte als pannendaken. professioneel, snel en veilig, zodat u kunt rekenen op een bijzonder duurzaam dak. Tijdens de vervanging kunnen we het pannendak voor u isoleren, zodat u het energieverbruik omlaag brengt. Een nieuwe afwerking met dakpannen verdient zichzelf op die manier vanzelf terug.

Offerte aanvragen

Bitumen daken

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker die uw platte dak van bitumen dakbedekking kan voorzien? Warm totaalbouw is uw ervaren en betrouwbare partner als het aankomt op een bitumen dak. Bij ons rekent u op het gebruik van hoogwaardige materialen en een vakkundige toepassing. Zo kan uw bitumen dak er straks jaren tegenaan zonder dat u er omkijken naar heeft. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een geheel vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Waarom al 1000+ klanten jou voor gingen

Gemiddeld geven onze klanten warmtotaalbouw een 9,2.
"Top ervaring gehad met Warm Totaalbouw. Het zijn vakbekwame mensen die weten waar ze over praten en komen met goed advies. Ons dak lag er in mum van tijd af en heel netjes op. Denken mee en werken alles heel keurig af. Aanraader!"
APJ Van Rijn
"Het team van Warm Totaalbouw was erg professioneel en behulpzaam. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden en hebben al onze wensen ingewilligd. De renovatie verliep voorspoedig en zonder problemen."
Leon Van Grunsven
"Ze hebben onze badkamer gerenoveerd , vloerverwarming geplaatst op de gehele beneden verdieping , een uitbouw geplaatst en onze woning voorzien van nieuw stuc en schilderwerk. šŸ‘"
Jawad Alsehnawi
"Warm Totaalbouw heeft onlangs een volledige dakrenovatie bij ons uitgevoerd. We waren erg onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap. Ā We zijn erg blij met het resultaat en zouden Warm Totaalbouw zeker aanbevelen aan anderen."
Ragheb lana
"Warm totaalbouw heeft bij ons een nieuwe aanbouw geplaatst en ze hebben onze woning volledig gestuct en geschilderd. De badkamer is volledig gerenoveerd. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf"
Britt Van Grunsven
"Warm totaalbouw heeft in maart onze woning volledig gerenoveerd , we hadden een opknap huis gekocht en daar hebben we goede hulp bij gekregen. Ze schakelen snel en bieden goede hulp in het meedenken naar de goede oplossing."
EĀ C
"Vanwege omstandigheden kwamen we niet verder dan een verkennend traject, maar daarin viel vooral de goede communicatie met Rafe top! Ā Complimenten!"
P.M. Klaver
"Vorig jaar heeft 'Warm totaalbouw' een prachtige uitbouw bij ons geleverd, en we zijn er tot op heden blij mee!"
LifeWidth D&C

Voordelen van een dakrenovatie?

Een dakrenovatie biedt tal van voordelen die zowel de kwaliteit als de waarde van uw woning verhogen. Ten eerste zorgt een gerenoveerd dak voor een betere bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind en sneeuw. Dit vermindert de kans op lekkages en schade. Daarnaast verbetert een goed geĆÆsoleerd dak de energie-efficiĆ«ntie van uw huis, wat leidt tot lagere energierekeningen. Een fris en nieuw dak verhoogt ook de esthetische waarde en de uitstraling van uw woning, wat weer ten goede komt aan de marktwaarde ervan. Vraag nu een offerte aan bij Warm Totaalbouw voor professioneel advies en uitvoering.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Warmtotaalbouw?

Kiezen voor Warm Totaalbouw betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team bestaat uit gecertificeerde dakdekkers die expert zijn in renoveren, repareren en onderhouden van daken. Wij staan bekend om onze heldere communicatie en transparante werkwijze, waardoor u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project. Onze offertes zijn duidelijk en vrijblijvend, zonder verborgen kosten. Daarnaast gebruiken we alleen hoogwaardige materialen die duurzaamheid en lange levensduur garanderen. Bij Warm Totaalbouw zetten we ons in voor uw tevredenheid door maatwerk te leveren dat precies past bij uw behoeften en budget. Vraag nu uw offerte aan en ervaar zelf het verschil!

Offerte aanvragen

Gratis dakinspectie bij Warm Totaalbouw

Twijfelt u aan de staat van uw dak? Warm Totaalbouw biedt een gratis dakinspectie aan! Onze deskundige dakinspecteurs komen bij u langs om de conditie van uw dak grondig te beoordelen. Tijdens de inspectie kijken we naar mogelijke slijtage, beschadigingen en andere problemen die de veiligheid en functionaliteit van uw dak kunnen beĆÆnvloeden. Na afloop ontvangt u een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en advies over eventuele noodzakelijke reparaties of verbeteringen. Deze service is geheel vrijblijvend en helpt u inzicht te krijgen in de status van uw dak, zonder enige kosten.

Offerte aanvragen

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte offerte voor uw project? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij garanderen dat u binnen Ć©Ć©n werkdag een persoonlijk afgestemde offerte ontvangt, volledig aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken.

Formulier ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Custom CSS

Bekijk ook onze andere diensten

<-

->

Dakreparatie

Bekijk ->

Dakisolatie

Bekijk ->

Warmtepomp installatie

Bekijk ->

Zonnepanelen

Bekijk ->

Renovatie

Bekijk ->

Dakwerkzaamheden

Bekijk ->

Prefab

Bekijk ->

Aanbouw/uitbouw

Bekijk ->

Stucwerk/afbouw

Bekijk ->

Advies

Bekijk ->